SON EKLENENLER

DURMUŞ:“ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ”

Sağlık-Sen 6 .Dönem Genişletilmiş 5. Başkanlar Kurulu Toplantısı video konferans yöntemiyle yapıldı. Toplantıda konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş Sağlık-Sen’in üye sayısını artırdığına vurgu yaparak şube başkanlarına, şube yöneticilerine, temsilcilere ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Yaşanan sorunlara karşı bilimsel çalışmalar yaptıklarını kaydeden Durmuş, sorunların çözümü için hem sahada hem de masada mücadele ettiklerini belirtti
16 Ekim 2020 21:14

Durmuş: Döner Sermaye Sorununun Çözülmesi İçin Mücadele Ediyoruz

.Döner sermaye adaletsizliğinin çalışma barışına zarar verdiğini ve hakkaniyetten uzak bir sistem olduğunu söyleyen Durmuş, “Sağlık çalışanlarının en büyük problemlerinden biri olan döner sermaye adaletsizliğinin çözümüne katkı sunabilmek amacıyla ‘Ek Ödeme Model Önerisi’nin tartışıldığı çalıştay gerçekleştirildi. Çalıştay sonrası yapılan düzenlemelerle ek ödeme sorunlarına yönelik çözüm odaklı, hakkaniyetli bir model geliştirdik. Çalıştay sonucunda ortaya koyduğumuz model önerisini Cumhurbaşkanlığı, Sağlık Bakanlığı gibi yetkili merciiler ile paylaştık. Çalışanlarımızın bu can yakan sorunun çözülmesi için mücadelemizi her alanda sürdürüyoruz” diye konuştu.

“Üzerimize Düşen Sorumluluğun Farkındayız”

Sağlık çalışanlarının döner sermaye adaletsizliği dışında da birçok sorunla boğuştuğunu dile getiren Durmuş,  "Sağlık çalışanlarımızın birçok sorununun çözüme kavuşturulması ve rahat bir nefes alması için durmadan çalışıyoruz. Üniversite hastanelerinde sağlık çalışanlarımız yapısal sorunlardan kaynaklı mağduriyetler yaşıyor. Sosyal hizmet çalışanlarımızın ve 112 çalışanlarımızın da taleplerini yetkililere iletiyoruz. Sağlık-Sen olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Sendikal mücadeleyi her alanda sürdürüyoruz ve sonuç alacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

SENDİKA BÜLTENİ

KAMUDA BUGÜN SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER