SON EKLENENLER

DÖVMELİ ÖĞRETMENİN İŞİNE SON VERİLDİ!

Fransa'da vücudunun her yeri dövmeyle kaplı olan öğretmenin görevine, öğrencilerin korktuğu yönündeki şikayetler üzerine son verildi.
30 Eylül 2020 06:29

En fazla dövme yaptıran insan olarak bilinen öğretmen, "Okul yönetiminin arkamda durmaması üzücü" diyerek duruma tepki gösterdi. Fransa'nın en fazla dövme yaptıran insanı olarak bilinen 35 yaşındaki öğretmen Sylvain Helaine'in öğrencilerinden birinin, öğretmenin dövmeleri sebebiyle kabus gördüğü iddia edildi. Helaine'nin çalıştığı anaokulundaki işine, öğrencileri korkuttuğu yönündeki şikayetlerin ardından son verildi.

"CANAVAR OLARAK RÜYALARINA GİRMİŞİM"

Sylvain Helaine, dersine girdiği öğrenciler ve aileleriyle bir sorun yaşamadığını savunurken "Sanırım küçük bir çocuk beni gördükten sonra kabus görmüş. Bir canavar ya da korkunç bir yaratık olarak rüyalarına girmişim" dedi.

"OKUL YÖNETİMİ ARKAMDA DURMADI "

Kabuslarına girdiği çocuğun ailesinin kendisini okul yönetimine şikayet ettiğini ifade eden öğretmen, "Okul yönetiminin arkamda durmaması üzücü. Ailelerin söylediklerini hemen yerine getirdiler" dedi.

"VÜCUDUM SİMSİYAH OLANA KADAR DÖVME YAPTIRACAĞIM "

Helaine'in vücudunun her tarafı dövmelerle kaplı. 27 yaşında olan Helaine, yaşadığı "var oluş krizi" sonrası dövme yaptırmaya başladığını söyledi. Helaine, "Şimdi ikinci kat dövme yaptıracağım. Ardından üç, dört ve beşinci kat. Vücudumun her tarafı simsiyah olana dek dövme yaptıracağım. Bir şeye tutkuyla bağlıysanız onu durdurmak istemezsiniz" diyor.

BBC TÜRKÇE

KAMUDA BUGÜN SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER