SON EKLENENLER

Bakan Kasapoğlu'ndan CHP'li Özkoç'a fotoğraflı yanıt!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, partilerinin yönetimindeki İBB'ye ait bir yurt odası ile devlet yurtlarını kıyasladı. Özkoç'un algı çalışmasına, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ülkenin dört bir yanındaki devlet yurtlarının fotoğrafları ile yanıt verdi. Özkoç'u 'kötü niyetli' olarak niteleyen Bakan, "Sonuçta yanlışları düzeltmek de görevimiz, öyle değil mi?" diye sordu.
15 Eylül 2021 23:52

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünün yurt odalarını hedef aldı.

Devlet yurtlarını, partilerinin yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurtları ile kıyaslayan Özkoç'a, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yanıt verdi.

Özkoç'un algı çalışmasına Bakan Kasapoğlu'ndan fotoğraflı yanıt: Eksik ve kötü niyetli

Özkoç'un paylaşımını 'eksik ve kötü niyetli' olarak niteleyen Bakan Kasapoğlu, ülkenin dört bir yanındaki devlet yurtlarından fotoğraflar paylaştı.

Bakan paylaşımında, "Sayın Özkoç, bu eksik ve kötü niyetli paylaşımınıza istinaden, ülkemizin dört bir yanındaki "GSB Yurtlarımızın" fotoğraflarından paylaşmak isterim. Sonuçta yanlışları düzeltmek de görevimiz, öyle değil mi?" ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu'nun paylaşımında örnek gösterdiği KYK yurtlarının görüntüleri ise şöyle:

MEMURLAR.NET

KAMUDA BUGÜN SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER